Krátké zprávy

Reportáže Pozvánky Rozhovory Média Krátké zprávy Životospráva

Martin Růžička a Nelly Pacourková z oddílu KOLB Dance VSK FTVS Praha podruhé získali titul Mistrů ČR v kategorii Žáci.
V roce 2013 zvítězili na všech domácích soutěžích ČSAR a jsou aktuálně druhým párem světového žebříčku WRRC kategorie Žáci. Gratulujeme a přejeme mnoho úspěchu v dalších soutěžích.

Krátké zprávy
1. Března 2014

Mistry ČR v kategorii Boogie woogie se stali Jan Haupt a Maria Veshinina z oddílu Sokol Pražský.
V kategorii Dívčí formace senior zvítězila formace a získala titul Angels z oddílu TASK Silueta Praha.

Všem gratulujeme. 

Krátké zprávy
1. Března 2014

Lukáš Fürst s Alžbětou Slámovou - T.J. Sokol Kampa Praha, se ve výborné sportovní formě vrátili na taneční parket a po čtyřech letech opět získali titul Mistrů ČR v nejvyšší kategorii A.

Zlato z žákovského mistrovství si odvezl nejúspěšnější pár letošní sezóny Martin Růžička s Nelly Pacourkovou z oddílu KOLB Dance VSK FTVS Praha. 

Krátké zprávy
1. Března 2014

Mistry ČR v kategorii Dívčí formace junior se pro rok 2013 stala formace Mystique - TASK Silueta Praha.
V kategorii párových formace junior titul získala formace Fascination - TŠ Twist Říčany.

Krátké zprávy
1. Března 2014

Tak nám v nejbližších dnech Česká televize odvysílá první z dokumentů Svět rokenrolu, tentokrát s Benátek nad Jizerou, kde se konal Dražice Cup 2013

Krátké zprávy
1. Března 2014

Generálním partnerem projektu "Svět rokenrolu", díky kterému máte možnost shlédnout dokumenty z českých soutěží na obrazovkách České televize se pro rok 2012 stala společnost Astorie a.s.

Krátké zprávy
1. Března 2014

V sobotu 29.9.12 se v rakouském Grazu konalo Mistrovství světa žákovské a juniorské kategorie v akrobatickém rokenrolu.

V kategorii Žáci, kde soutěžilo celkem 46 párů, obsadil pár Michalička Karel - Mašková Sandra(KOLB Dance VSK FTVS Praha) 15. místo.
Na 23. místě skončil pár Růžička Martin - Pacourková Nelly (KOLB Dance VSK FTVS Praha) a 33. místo obsadil třetí český pár Sláma Lukáš - Fořtová Anna (Sokol Pražský). Z vítězství se radovala maďarská dvojice Király Ádám - Novák Dorottya.

Do kategorie Junior nastoupilo celkem 47 soutěžních dvojic.
Nejlepší z českých zástupců byl pár Chvátal Jakub - Rohanová Kateřina (T.J. Sokol Kampa), který obsadil 29. místo. O tři příčky níže, na 32. místě skončil pár Jakubec Jiří - Zunová Nikola (TASK Silueta Praha) a 41. místo patří páruŘezníček Filip - Munzbergerová Sabina (KOLB Dance VSK FTVS Praha). Nejvyšší příčku obsadil chorvatský pár Mikic Alen - Silaj Ana.

Všem českým zástupcům a jejich trenérům gratulujeme.

Krátké zprávy
1. Března 2014

Letošní školení porotců ČSAR bylo rošířeno i o boogie woogie.  Celkem se jej zúčastnilo a úspěšně složilo zkoušky 38 porotců Náhradní termín pro stávající porotce, kteří se tento víkend neúčastnili, bude vyhlášen během podzimní sezóny.

Krátké zprávy
1. Března 2014

V neděli 10.6.2012 se v Praze uskutečnil seminář boogie woogie. Vladislav Kuznetsov a Anastasia Feoktistová připravili pro tanečníky ČSAR bohatý taneční program v tomto tanečním stylu. Zájemci o další lekce mohou využít tanečního studia BOOGIE CATS. http://groovycats.cz/

Krátké zprávy
1. Března 2014

Tuto sobotu se v Praze uskutečnila nejatraktivnější část seriálu Mistrovství ČR.

Titul Mistra ČR v kategorii A vybojoval pár Vítězslav Horák a Sandra Chudomská ze Sokola Pražského a v kategorii Žáci zvítězil pár Martin Růžička a Nelly Pacourková z oddílu KOLB Dance VSK FTVS Praha.
Mistrem ČR v kategorii Dívčí formace senior se stala formace Falcon Girls z oddílu Sokol Pražský. 

Krátké zprávy
1. Března 2014
Předchozí 1 9 17 25 29 30 31 32 33 Další